
MAKARON PROTEINOWY (Z SOI ZIELONEJ I QUINOA) FETTUCCINE BEZGLUTENOWY BIO 200 g - MAXSPORT
Symbol:
8588007030111
Dostępność:
Duża dostępność
445
szt.
17.79
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu:
24 godziny
Cena przesyłki:
24.99
mąka z zielonej SOI* 95%, mąka z quinoa* 5% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ekologiczny makaron z zielonej SOI, z dodatkiem quinoa, z wysoką zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotuj przez 3-5 minut. Odsącz makaron. Makaron można spożywać z ulubionym sosem, dodać do zupy albo innego dania.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1399 kJ / 334 kcal
Tłuszcz: 7,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g
Węglowodany: 18,8 g
w tym cukry: 7 g
Błonnik: 19,4 g
Białko: 38 g
Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Bez cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
MAXSPORT (batony, kremy, makarony)
Kraj pochodzenia:
Słowacja
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
Masa netto (g):
200
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
18.00
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
180
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
5.00
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
18.00
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
MAX SPORT S R.O., MLYNSKÉ LUHY 76/A, 82105 BRATISLAVA